De Instagram-marketingstrategie voor succes

Posten op het juiste moment

Timing is alles bij het gebruik van Instagram-marketing. Uw betrokkenheid hangt af van uw timing. Als je op een slecht moment post, kan het zijn dat je onopgemerkt blijft. Vroeg in de ochtend of laat in de avond is de optimale tijd om te posten. Post niet tijdens of tussen de 9-5 kantooruren. De slechtste dag Vinyadmedia Sociaal Netwerk voor betrokkenheid in een week is zondag, terwijl maandag en donderdag de meeste Instagram-volgersbetrokkenheid en -verkeer hebben.

Volg vergelijkbare Instagram-profielen

Volg mensen die dezelfde interesse volgen die jij leuk vindt. Als je mensen met dezelfde interesses volgt, zul je zeker opgemerkt worden. Bovendien is de kans groter dat ze je terug volgen. Neem contact op met mensen waarvan u denkt dat ze geïnteresseerd zijn in uw producten.

Krijg een geschikte Instagram-naam

Het is onwaarschijnlijk dat mensen op uw naam naar u zoeken, tenzij u een beroemdheid bent. Maak dus namen die draaien rond uw bedrijfswebsite of de branche waarin u werkt. Wanneer mensen die gerelateerd zijn aan uw branche nu zoeken op de relatieve zoekwoorden, is de kans groter dat uw profiel wordt weergegeven. Hier is een krachtige Instagram-marketingstrategie. Maak uw “gebruikersnaam” identiek aan wat u verkoopt, want dat is waar mensen naar zoeken.

Gebruik de beschrijving verstandig

Zorg er bij het schrijven van uw beschrijving voor dat u mensen op de hoogte stelt van de voordelen van u en uw bedrijf. Voeg een link naar je kanaal of advertentiecampagne toe om de mensen op je pagina te leiden.

Voeg teksten toe aan afbeeldingen en gebruik hashtags

Eerlijk gezegd gaat Instagram meer over afbeeldingen dan over platte tekst. Het toevoegen van afbeeldingen is een geweldige manier om mensen te laten weten hoe geweldig je product of dienst is. Gebruik visueel sterke content die de aandacht trekt.

Iedereen moet hashtags gebruiken op Instagram en als je wilt dat je bedrijf wordt opgemerkt, moet je hashtags gebruiken. Het gebruik van hashtags zorgt ervoor dat je op de lijst met populaire zoekwoorden terechtkomt waar mensen naar zoeken.

Als je Instagram als marketingkanaal wilt gebruiken, moet je de eenvoudige functies van Instagram op de meest efficiënte manier gebruiken. Je Instagram-marketing wordt een succes als je veel unieke foto’s plaatst. Je hebt nu ook de functie ‘Instagramverhalen’, een coole, krachtige tool die je in je voordeel kunt gebruiken. Met deze marketingtips onderscheidt u zich van de rest van het peloton. Alle bovenstaande technieken zijn een Instagram-marketingstrategie die zal helpen een enorme schare fans op te bouwen.