De ultieme principes van effectieve App Store-grammatica? Regel 1: Sociaal bewijs

Sommige mensen denken dat ontwikkelen voor andere platforms dan iOS en Android zinloos is. Velen verklaren dat extra platforms zeker vuren. De afgelopen drie jaar heb ik te horen gekregen dat J2ME wordt verzonden. Maar nog steeds worden er in 2011 wereldwijd meer apparaten met J2ME-functionaliteit verkocht dan smartphones. Mensen denken ook dat Blackberry een dood platform is, dat Microsoft geen dubbele kans heeft op mobiel gebied, dat iemand apps Supermarkt App laten maken voor Palm/HP WebOS zal ontwikkelen en dat WAC echt een mislukking is voordat het de kans heeft gehad om uit te rollen.

Als je je dure iPhone in de atmosfeer wilt gooien en hem wilt vangen, dan is deze app voor jou. Vergeleken met simpele regels: je tennisbal gaat zo de app echt hoog, samen met de app wordt de ‘hangtime’ geregistreerd. Het maakt gebruik van de geavanceerde versnellingsmeter om erachter te komen hoe lang uw mobiel bergop heeft gehangen.

Wat is hun testactie? Testen is een cruciaal onderdeel van app-ontwikkeling. Veel apps mislukken omdat ze hun app vooraf vrijgeven. Niet alleen zullen degenen die uw app downloaden, deze niet meer gebruiken, de kans is groot dat de speler een negatieve opmerking achterlaat die anderen ervan weerhoudt deze te ontvangen.

Ik weet dat veel mensen misschien pc-gebruikers zijn. Velen van jullie zouden misschien terughoudend zijn bij het denken aan een Mac. Nou, mijn advies is: geef de Mac de kans. Ik heb veel vrienden die ooit doorgewinterde pc-gebruikers waren en die nu zijn overgestapt op de ontwikkeling van mobiele apps. Waarom? Omdat ze apps willen maken! Per dag schakelden ze over – ze vonden de Mac zo veel beter te gebruiken en een heel plezierige ervaring.

Er zijn niet veel variaties in de pictogramgroottes voor iPhone-applicaties. Hoe groot is het officiële applicatiepictogram dat op het startscherm van de gebruiker wordt weergegeven, 57x57px. Een hogere resolutie wordt ook ondersteund door de iPhone 4, dus marketing en reclame zijn het pictogram met de grootte 114x114px, hoewel niet nodig.

De toepassingen voor dit platform kunnen gemakkelijk worden gevonden op de websites voor draagbare bronnen. Hiermee kunnen de items veilig worden gekocht en gedownload. Externe ontwikkelaars worden ook aangemoedigd om applicaties voor dit platform te maken. Zowat al deze telefoons zijn beeldscherm. Deze maken gebruik van een stylus om de opties op het scherm te kiezen, wat best handig is om gebruik van te maken.

Na het voltooien van de eerste drie stappen voor app-ontwikkeling, zet u uw laatste stap op recept. Er is altijd wel iets goeds om ervoor te zorgen dat het voltooide project in xCode staat, dat is het programma dat de Apple App Store gebruikt om apps te genereren. U heeft een iTunes-ontwikkelaarsaccount nodig, dat ongeveer $ 99 per jaar kost. U verstrekt de volgende informatie over uw app, zoals de beschrijving, prijs, pictogrammen, enzovoort. Na het indienen kunt u uw analyses bekijken met betrekking tot het aantal downloads dat u heeft en het bedrag dat geld gewoonlijk verdient. Als je een app maakt die iedereen leuk vindt, die op het punt staat viraal te worden en je daadwerkelijk veel geld oplevert!!!