Een professioneel schildersbedrijf inhuren

Every December" Original Painting — Katie Garrison Art

Het gemiddelde huis en gebouw moet elke 3-6 jaar opnieuw worden geschilderd. Als u tekenen ziet dat het eindelijk tijd is om uw huis opnieuw te schilderen, vindt u hier een checklist met dingen die u moet doen voordat u professionele schilders inhuurt.

  1. Maak een lijst van alle schilderklussen die u wilt laten uitvoeren. Dit omvat het schilderen van deuren, muren, sierlijsten en terrassen.
  2. Bepaal welke kleuren je je huis wilt schilderen. Als je een nieuwe look en feel wilt, vraag dan een ontwerpadviseur of professionele schilders naar hun mening over welk kleurenschema je moet gebruiken. U kunt ook beslissen welk verfmerk u uw schilder wilt laten gebruiken.
  3. Bepaal uw budget en hoeveel u bereid bent te besteden aan uw schilderklus. Hoewel sommige mensen er de voorkeur aan geven hun eigen huis te schilderen, vinden de meesten het gemakkelijker en efficiënter om professionals in te huren. Soms eindigt een poging om het zelf te doen in fouten en uiteindelijk in meer geld en tijd.
  4. Neem contact op met vrienden en familie en vraag naar schildersbedrijf alphen a/d rijn aanbevelingen. Neem contact op met verschillende schilders en vraag om offertes – meestal zullen professionele schildersbedrijven een gratis schatting geven. Zorg ervoor dat u een offerte krijgt voor de exacte specificaties die u in gedachten heeft – het aantal lagen, te schilderen gebieden en de tijdlijn van het project. Enkele extra plaatsen om naar lokale schilders te zoeken, zijn in Google Zoeken, uw lokale gele pagina’s en lokale gemeenschapsgidsen.
  5. Zorg ervoor dat u de portfolio’s van uw schilders hebt gezien, of dit nu in de vorm van casestudy’s, foto’s of klantreferenties is. In het beste geval kunt u zien wat andere klanten van de schilder over hun diensten te zeggen hadden. Controleer ook hun verzekering en schilderslicenties.