Lidmaatschapswebsites promoten met inleidende productaanbiedingen

U vraagt zich misschien af of de lidmaatschapswebsite de enige graal is voor het creëren van een lucratief continuïteitsprogramma met een sterk geautomatiseerd systeem, waarom geef ik dan om andere producten?

Oké, dus misschien is dat niet wat je je afvroeg, maar op een gegeven moment deed ik dat zeker. De realiteit is dat als u de verschillende mogelijkheden die uw coachingbedrijf u biedt, Vergelijker volledig benut, u ongetwijfeld zult merken dat een hoogwaardige lidmaatschapswebsite de melkkoe van uw bedrijf zal worden, terwijl er minimaal beheer nodig is. Je zult ook ontdekken dat als je een goede mix van productaanbiedingen hebt, ze op elkaar zullen werken, wat uiteindelijk meer verkopen en klanten zal opleveren dan wanneer een van hen alleen zou worden aangeboden.

Daar zijn een paar vrij eenvoudige redenen voor: om te beginnen zijn mensen eerder geneigd om als nieuwe klant kleinere eenmalige aankopen te doen, en ze kiezen er vaak voor om een fysiek informatieproduct te kopen van een bedrijf waarmee ze niet vertrouwd zijn. Inleidende producten geven mensen een voorproefje van wat u te bieden heeft en stellen hen in staat kleinere investeringen te doen, wat resulteert in hogere algemene conversieratio’s en waardoor u meer klanten overhoudt voor up-selling.

Dit betekent niet dat u eerst uw introductieproduct moet maken. Als u over voldoende materiaal beschikt en voldoende marktonderzoek heeft gedaan, kunt u ervoor kiezen om meteen met het bouwen van uw lidmaatschapswebsite te beginnen. Dit geeft u het voordeel van extra tijd om te groeien en betrouwbare inkomsten te genereren. Als u besluit deze route te nemen, doe uzelf dan een plezier en lees het boek in zijn geheel voordat u begint met het uitvoeren van uw plannen. U zult delen van dit hoofdstuk nuttig vinden bij het maken van producten voor uw lidmaatschapswebsite.

Als u zich niet op uw gemak voelt om die stap te zetten, is het introductieproduct een geweldige plek om te beginnen. Er zijn veel opties voor u beschikbaar en uw eerste succes zal de volgende fase van uw bedrijf helpen stimuleren.

Filosofie

Voordat ik aan de slag ga met de stapsgewijze instructies voor inleidende productontwikkeling, is het belangrijk dat we even praten over waarom dit optioneel is en de filosofie achter uw productontwikkeling. Deze fase is optioneel, want als je denkt dat je genoeg materiaal hebt, feedback van prospects en dat je klaar bent om je lidmaatschapswebsite te maken en te verkopen, dan kan dat. Dat gezegd hebbende, zelfs als u van plan bent om meteen aan de ontwikkeling van uw lidmaatschapswebsite te beginnen, moet u toch dit gedeelte lezen, aangezien het informatie bevat die u nodig heeft om de inhoud van het “product” te ontwikkelen.

Ik heb dit optionele introductieproduct “opstapje” om een aantal redenen toegevoegd:

• Snelheid – Voor sommige mensen is het vertrouwen dat wordt gecreëerd bij het verkopen van een initieel product, zelfs voor een kleine prijs, nodig om hen door het langzamere proces van het bouwen en promoten van een lidmaatschapswebsite te loodsen. Als u nog geen informatieproduct op instapniveau heeft en u besluit deze stap over te slaan, is het belangrijk dat u begrijpt dat het opstarten van uw lidmaatschapswebsite enige tijd in beslag zal nemen. Als je dat hoort, raak je in paniek, begin dan eerst met een instapproduct. Het is een geweldige toevoeging aan uw producttrechter, het zal wat inkomsten genereren en u geruststellen door uw eerste klanten te verdienen.

• Stepping-Stone – Geeft uw klanten de mogelijkheid om een eenmalige kleine investering te doen om uw materiaal “uit te proberen”. Als ze het leuk vinden, kunnen ze doorgaan met het aangaan van een grotere toewijding aan een lidmaatschapswebsite. Dit kan leiden tot een hogere conversieratio van prospect naar klant.

• Ze kunnen het aanraken – Mensen die u niet zo goed kennen of vertrouwen, zullen het over het algemeen prettiger vinden om een fysiek product te kopen dan een virtueel product – zelfs als het beide ‘informatie’-producten zijn.

• Onderdeel van een pakket – Een geweldige manier om de voordelen van het fysieke instapproduct en de lidmaatschapswebsite te combineren, is door de twee te combineren. U kunt de lidmaatschapswebsite maken als een “niveau 2 – ondersteuningsproduct” dat voor een beperkte tijd bij het instapproduct wordt geleverd. Als uw site nog niet klaar is, kunt u ze een bonuscertificaat geven om hun proeflidmaatschap na de lancering te activeren (zorg ervoor dat ze begrijpen dat het niet onmiddellijk beschikbaar is).