STD-tests vinden en betalen zonder verzekering

Voor een optimale seksuele conditie is het belangrijk om regelmatig een SOA test bestellen voor seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA’s), een voortdurende zorg voor seksueel actieve mensen. Voor mensen zonder verzekering kan het moeilijk zijn een SOA-test centrum te vinden en het geld te vinden om de test te betalen. We zullen alle opties voor u doornemen, evenals manieren om de test te betalen ook al bent u niet verzekerd.

Geplande ouderschap

De SOA-testdiensten van Planned Parenthood zijn bekend op het gebied van reproductieve en seksuele gezondheidszorg.  Er worden infectietesten aangeboden. Voor mensen zonder verzekering geldt een glijdende schaal, zodat de prijs van de test afhangt van het inkomen en de financiële omstandigheden van de patiënt.

Gezondheidsorganisaties in de Gemeenschap

Tal van plaatselijke medische centra bieden SOA-tests aan, vaak gratis of tegen een kleine vergoeding. Deze klinieken kunnen ook verdere behandelingen aanbieden, zoals counseling en begeleiding bij SOA-preventie. U kunt op internet zoeken of contact opnemen met de gezondheidsdienst van uw staat of uw gemeente om te weten te komen waar u lokaal SOA-tests kunt krijgen.

Gezondheidszorginstellingen

Een andere keuze voor mensen zonder verzekering zijn de openbare gezondheidscentra. Deze klinieken bieden een verscheidenheid aan medische diensten, waaronder SOA-tests, tegen een gereduceerd tarief op basis van het gezinsinkomen. Veel gezondheidscentra hebben niet alleen meertalige diensten, maar kunnen mensen in nood ook helpen andere opties te vinden.

Ziektecentrum Preventie en Controle (CDC)

CDC biedt een uitgebreide lijst van SOA-tests en analysediensten, evenals informatie over hoe u voor de tests kunt betalen, waar u klinieken kunt vinden en andere hulp die u nodig hebt. Daarnaast biedt de site begeleiding bij de behandeling en preventie van seksueel overdraagbare aandoeningen. 

Er zijn veel mogelijkheden om zonder verzekering een chlamydia test kopen of een andere SOA. Sommige klinieken kunnen bovendien betalingsplannen aanbieden of creditcards accepteren naast de hierboven beschreven glijdende schaal kostenvervangers. Het is ook cruciaal om in gedachten te houden dat sommige SOA-tests, zoals HIV-tests, gratis kunnen worden verstrekt in bepaalde klinieken of medische centra.

Samenvatting

Hoewel het moeilijk kan zijn om SOA-tests te vinden en te betalen zonder verzekering, zijn er hulpmiddelen die in uw voordeel kunnen worden gebruikt. Mensen kunnen preventieve maatregelen nemen om een uitstekende seksuele gezondheid te behouden door gebruik te maken van deze middelen en tegelijkertijd hun andere opties te behouden.