Verliefd worden op verwarmde motorkleding

Ben je dol op paardrijden? Is de relatie ooit verzuurd omdat je werd verraden door het weer? Dan is dit het moment om verliefd te worden op verwarmde motorkleding. Verwarmde motorkleding is ontworpen, ontwikkeld, geperfectioneerd en op de weg getest door serieuze rijders voor serieuze rijders. Ervaar de warmte, voel het comfort en geniet van de veiligheid van verwarmde kleding. Je zult blij zijn dat je de sprong gewaagd hebt.

Ervaren motorrijders kennen Verwarmde bodywarmer al jaren de voordelen van verwarmde motorkleding. De meeste originele verwarmde uitrusting is in garages ontworpen door motorrijders/uitvinders die wisten dat het leven op de weg beter zou kunnen zijn als het weer niet altijd meewerkte. Hieruit groeide een mini-industrie die verwarmde uitrusting leverde. Vooruitgang in de verwarmingstechnologie en verbeteringen in elektrische circuits hebben de concurrentie en de keuzes uitgebreid, terwijl de producten betaalbaar blijven. Hightech bedrading en New Age stoffen maken de cirkel rond. Je mag dus verwachten dat de huidige generatie verwarmde kleding licht, winddicht, waterdicht, veilig, flexibel en vooral warm is.

Dus hoe werkt dit spul?

Verwarmde kleding kan worden aangedreven door een oplaadbare accu of de motor van de fiets. De meeste oplaadbare pakketten leveren 4-10 uur warmte, afhankelijk van hoeveel verwarmde kleding er op het pakket is aangesloten. Als de motor van de fiets als krachtbron wordt gebruikt, loopt de kleding net zo lang als de fiets loopt. Dus je bent klaar om te gaan en warm te blijven zolang je ervoor kiest om te rijden.

De verschillende fabrikanten van verwarmde kleding bieden een reeks compatibele accu’s, kabels, aansluitingen en adapters, waarvan vele uitwisselbaar zijn met de verschillende beschikbare merken verwarmde kleding, evenals met verschillende merken fietsen. Bovendien zijn er kabels in verschillende lengtes en configuraties, waardoor het gebruik van één verwarmd kledingstuk of meerdere verbonden kledingstukken mogelijk is. U hoeft dus niet te kiezen tussen koude handen of koude voeten – u kunt overal genieten van het gevoel van warmte.

Er zijn ook verschillende temperatuurregelaars verkrijgbaar, speciaal ontworpen voor verwarmde kleding. Met het voordeel van een traploze temperatuurregeling is het mogelijk om de hele dag zo comfortabel te rijden bij 20 graden alsof het 60 graden is. Temperatuurbeheersing is ook belangrijk, want als de kleding te warm is, kan het aanvoelen alsof de huid brandt, maar het diepverhitte gevoel van warmte tot in de kern wordt mogelijk niet ervaren. Ook houden verschillende lichamen van verschillende niveaus van warmte. Met temperatuurregeling kunt u uw kleding qua warmte “aanpassen”.

En hoeveel kost dit spul uit je portemonnee?

De prijzen van verwarmde kleding variëren van ongeveer $ 60 voor verwarmde sokken tot ongeveer $ 300 voor een verwarmd jack met ingebouwde kabels en temperatuurregelaars. Als je de vele voordelen van de verwarmde motorkleding van vandaag afweegt, is het niet meer dan logisch om er eens mee aan de slag te gaan. Begin met een van de meest populaire verwarmde kledingstukken, het verwarmde vest (ongeveer $ 140) of de verwarmde jasvoering (minder dan $ 200). Maar pas op, je gaat verliefd worden!